top of page
Website's Background.png
Cari teman online

Grow Together in
Our Exclusive Safe Space

Experience fun to deep interactions, monthly group sessions with peer counselor, and a real-life connections with offline hangout.

Cari teman baru
Cari support group

Discover Ziwa's unique advantages and unlock your potential with Member+

ruang aman

Safe Space
to Grow

Every member is valued, supported, and respected in a judgment-free environment

pertemuan offline

Peer-Led Weekly Sessions

Share you thoughts and feelings during “Soulful Sharing Session” and enjoy fun discussions in “Wadah Interaksi”

sesi konselor sebaya

Monthly Group Sessions with Peer Counselor

Participate and promote personal growth in monthly group session led by a peer counselor

sesi teman sebaya

Complimentary 1x Offline Hangout

Experience real-life connections through offline hangout experiences (free once a month), valued at IDR 50K (held in Jakarta)

Member+ Ziwa
Connect, Support, and Thrive

An exclusive safe and fun space for growth. Join a supportive environment where you’re heard, supported, and empowered. Share your experiences, gain fresh perspectives, and feel empowered on your journey to enhanced well-being and self-discovery.

Komunitas Kesehatan Mental

Hear from Our Members+

Here’s what our Members+ are saying about their experience participating in our exclusive safe space

"Sejak join jadi Member+, aku ngerasa lebih tenang dan percaya sama diri sendiri dan orang lain. Safe space untuk aku terus bertumbuh dan bercerita, tanpa takut dijudge. Moderatornya sangat merangkul!"

Farah

Worker

"Ngerasa punya support system di kala teman atau keluarga terasa jauh banget dan gue merasa sendiri banget. Seru juga bisa kenal banyak orang dengan strugglenya masing-masing."

Dian

Worker

"Join Member+ bikin aku belajar jadi vulnerable, yang dari dulu aku gak pernah bisa. Aku jadi punya tempat curhat dan banyak dapat perspektif baru yang aku gak kepikiran. Overall, seneng banget bisa join Member+"

Adit

Worker

bottom of page